Voor 15:00u besteld
de volgende werkdag in huis + GRATIS verzending vanaf 70 euro

Over ons

la Mima's

la Mima´s staat voor mooie stoffen en bijzondere creaties. Ontstaan uit een passie voor stoffen, de kick van de jacht naar de mooiste producten en de verslaving aan het creëren. Ik ga voor je op zoek naar bijzondere stoffen en laat me inspireren door de laatste mode, vintage- en thriftshopstijl, muziek, kunst en mijn gezin met drie fijne kinderen. Het grootste deel van de stoffen is afkomstig uit Japan en de Verenigde Staten. En dat zie je terug in de bijzondere prints en designs. Het is een genot om met deze stoffen te werken. Steeds opnieuw word ik geïnspireerd door de bijzondere prints om tot nieuwe creaties te komen.

 

Paws Up!

Paws Up! is het eigen label van la Mima’s. Hier vind je een mengeling van zelf ontworpen kinderspullen, woonaccessoires, kleding en zelfs af en toe een schilderij. Het is maar net waar ik zin in heb, wat ik tegenkom en waar ik me door heb laten inspireren. Ik hou van een edgy stijl en kies graag voor net even anders. Neem eens een kijkje in mijn collectie en laat je verrassen. Er komen regelmatig nieuwe items bij.

La Mima's Parijs

Zelf niet zo handig?

Alle items van Paws Up! zijn uniek en worden handgemaakt door la Mima's. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag met stoffen uit de collectie. Ben je zelf niet zo handig en wil je een artikel uit de Paws Up!-lijn van een andere stof of in een andere maat? Dan kan dit op bestelling worden gemaakt. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.

T: 085 0020094
E: info@lamimas.nl

 

la Mima's

www.lamimas.nl

la Mima's is een webwinkel en heeft geen fysieke winkel of bezoekadres. Klik hier voor de contactgegevens.