Voor 15:00u besteld
de volgende werkdag in huis + GRATIS verzending vanaf 70 euro

la Mima's

la Mima´s is de leukste online stoffenwinkel van Nederland en België en kenmerkt zich door de bijzondere collectie. Het Japanse Echino staat voor gewaagde -geometrische- prints in heldere kleuren. Prachtige kwaliteit canvasstoffen voor tassen, woonaccessoires en kleding. Maar ook het populaire Amerikaanse Cotton+Steel gaat voor net even anders. Een tikkeltje retro met een verhaal achter elke print. Terug naar oma's tijd in een modern jasje en alles van zeer hoogwaardige kwaliteit. En zo hebben we nog veel meer... Ook de biologische Scandinavische merken zijn rijk vertegenwoordigd als andere Amerikaanse en Japanse designermerken.

Paws Up!

Paws Up! is het eigen label van la Mima’s. Hier vind je een mengeling van zelf ontworpen kinderkleding, damesmode en woonaccessoires. Alles handgemaakt in ons eigen atelier.

La Mima's Parijs

Zelf niet zo handig?

Alle items van Paws Up! zijn uniek en worden handgemaakt door la Mima's. Laat je inspireren en ga zelf aan de slag met stoffen uit de collectie. Ben je zelf niet zo handig en wil je een artikel uit de Paws Up!-lijn van een andere stof of in een andere maat? Dan kan dit op bestelling worden gemaakt. Neem hiervoor contact op via onderstaande gegevens.


E: info@lamimas.nl

 

la Mima's

www.lamimas.nl

la Mima's is een webwinkel. Klik hier voor de contactgegevens en ons bezoekadres.