Voor 15:00u besteld
de volgende werkdag in huis + GRATIS verzending vanaf 70 euro

Verzending en bezorging

Verzending

Bestellingen die op reguliere werkdagen voor 15:00 uur geplaatst zijn en waarvan de betaling is ontvangen, worden dezelfde dag verstuurd.

Voor artikelen die op bestelling worden gemaakt, krijg je een indicatieve leverdatum waarop je handgemaakte bestelling klaar is voor verzending. Meestal ligt dit rond de 2-3 dagen, afhankelijk van de grootte van je order.

Al onze pakketten worden verstuurd via PostNL.

Verzendkosten

Verzending binnen Nederland

De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 voor aankopen onder de € 70,00. Zowel pakketten als brievenbuspost worden met track & trace-code verzonden. Deze code ontvang je bij de verzendbevestiging. Vanaf € 70,00 is verzending GRATIS.

Verzending naar België

Voor verzending naar België bestaan er twee opties. Vaste verzendkosten vanuit Nederland met track & trace-code bedragen € 13,00. Deze code ontvang je bij de verzendbevestiging. Je kunt ook kiezen voor speciale bezorging binnen België voor € 6,50. Alle bestellingen die op woensdagen vóór 9:00 uur worden geplaatst en waarvan de betaling is ontvangen, worden iedere woensdag verzonden vanuit een Belgisch postkantoor. (Je kunt ook altijd even een berichtje sturen of bellen mocht je net rond die tijd willen bestellen.)

Verzending overige landen

Voor bestellingen buiten Nederland en België hanteren wij de tarieven van PostNL. Klik hier voor onze tarieven voor verzending naar het buitenland.